Site Loader

Als je televisie kijkt zie je veel mensen met een perfect gebit en mooie witte tanden. Zou  je zelf ook wel willen dat je tanden wat witter waren en dat er minder aanslag op zat? Dan kun je ook kiezen voor bepaalde middelen die vrij te koop zijn om de strijd met de aanslag, vlekken en gele tanden aan te gaan. Je kunt hierbij onder andere kiezen voor speciale tandpasta, mondwater, flosmiddelen, whitening pennen en whitening poeder. Met deze middelen kun je snel en eenvoudig je tanden een paar tinten witter maken zodat je een stralende glimlach kunt tonen.

Mondwater doet veel goeds voor je mond en tanden

Als je toch al regelmatig gebruik maakt van mondwater om mee te spoelen zou je ook kunnen kiezen voor een speciale soort waarmee je de tanden witter kunt maken. Een goed voorbeeld van dit soort mondwater is het Coco Chai mondwater van Dr. Brite. Met dit mondwater hydrateer je de mond en bestrijd je op die manier ook de schadelijke bacteriën. Het mondwater bevat diverse soorten kruiden waardoor het een lichte (doch niet overdreven) kruidige smaak krijgt. De kruiden die daarvoor gebruikt worden zijn kardemom, kaneel en kruidnagel.

Alles op natuurlijke basis

Naast deze natuurlijke ingrediënten zit er kokosolie en zeezout in, afkomstig uit biologische bronnen. Deze mix zorgt ervoor dat je tanden witter worden mits je regelmatig spoelt. Dit is ook volkomen veilig om te doen want het middel bestaat uit louter natuurlijke ingrediënten en kan zelfs door kinderen al gebruikt worden. Iets doorslikken is niet erg want er zitten geen chemicaliën in verwerkt. Zo hoef je niet bang te zijn dat je last krijgt van nare bijwerkingen.

Maak je eigen glimlach weer stralend wit

Mondwater wordt door veel mensen gebruikt omdat het een fris gevoel geeft in de mond, zeker ook nog nadat je je tanden al gepoetst hebt. Wil je nu twee vliegen in één klap slaan en zowel een frisse adem als wittere tanden krijgen? Dan is het Oxyd8 Healthy Smile mondwater daarvoor zeker wel geschikt. Het mondwater bevat onder andere xylitol en fluoride. De xylitol zorgt voor een frisse en vochtigere mond terwijl de fluoride je tanden beschermt en ervoor zorgt dat deze witter worden.

Met tandpoeder bleek je je tanden verantwoord

Al eens van tandpoeder gehoord? Misschien niet maar het bestaat wel degelijk en kan goed gebruikt worden om de verkleuringen op je tanden tegen te gaan en de oorspronkelijke kleur weer terug te krijgen. Als je dit doet met het Uli Breiter Tandpoeder voor witte tanden dan worden je tanden al snel witter en zie je vrijwel direct resultaat. Het middel is volkomen biologisch zodat je er de tanden, het glazuur en de mond geen schade mee berokkent.

Binnen zeven dagen tot vier maal wittere tanden

Je kunt ook een whitening pen gebruiken om je tanden minder geel te maken. Met de Dr. Brite Whitening Pen met actieve houtskool maak je je tanden al binnen zeven dagen tijd tot wel vier tinten witter. Het middel bevat enkel natuurlijke grondstoffen zodat het altijd veilig gebruikt kan worden. Door de combinatie van zuiveringszout en actieve houtskool worden je tanden snel wit en raak je de verkleuringen en vlekjes die erop zitten ook meteen kwijt. Het blijven gebruiken van de pen voorkomt ook de vorming van nieuwe vlekken.

Breng zelf snel en eenvoudig de gel aan

De whitening pen bevat een speciale gel die je zelf eenvoudig aanbrengt op je tanden. Doe dit voor de spiegel zodat je goed ziet welke tanden in het zicht komen als je lacht en weet welke je dient te behandelen. Breng de gel aan op de tanden en wrijf deze goed erover uit. Even wachten en als het goed is zie je al na enkele minuten resultaat. Naspoelen met water is niet nodig dus je kunt de pen eigenlijk altijd en overal gebruiken.

Flosdraad en tandenstokers inzetten

Een ander middel om je tanden witter te maken is door te flossen of een tandenstoker te gebruiken. Met de Dentek Floss en Picks kun je met behulp van een flosdraadje dat in een boogje zit je tanden en alles wat daartussen zit goed reinigen. Aan het uiteinde van het boogje zit een tandenstoker en je kunt er ook je vieze tong goed mee reinigen. De pick is voorzien van een bepaalde textuur zodat je werkelijk op alle plekjes in de mond, zelfs de meest lastige, kunt komen om schoon te maken. Zo krijg je niet alleen een schoon en gezond gebit maar worden ook wittere tanden. Er zit mint in de flosdraad zodat je er ook nog eens een frisse mond aan overhoudt.

Poets met een biologische tandpasta

Een veel gehanteerde methode om je tanden witter te maken is door ze goed te poetsen. Er zijn veel whitening tandpasta’s te koop die de tanden enkel optisch gezien witter maken dus het is wel zaak dat je een product kiest waarmee de tanden echt witter worden en het niet alleen maar zo lijkt. Zorg er dan ook meteen voor dat je een zo natuurlijk mogelijk product kiest waar geen chemische toevoegingen aan gedaan zijn. Op die manier doet de tandpasta niets aan je gezondheid dat er wel eens slecht voor zou kunnen zijn.

Zwarte pasta voor een wit resultaat

Met de Mara Expert Houtskool Tandpasta haal je een volledig natuurlijk middel in huis waar geen vreemde of vage stoffen aan zijn toegevoegd die geen heilzame maar eerder een schadelijke invloed kunnen hebben. De tandpasta is zwart en dat lijkt misschien wat vreemd om er je gebit mee te reinigen maar die kleur heeft het middel enkel doordat er houtskool in zit. De tandpasta is uitermate geschikt om je tanden witter te maken en bevat ook fluoride zodat je gebit goed beschermd wordt tegen gaatjes. De tandpasta is eveneens geschikt om te gebruiken als je last hebt van gevoelige tanden of regelmatig geïrriteerd tandvlees.

Post Author: admin