Site Loader

Overweeg je een haartransplantatie Turkije en ben je benieuwd wat de redenen zijn waarom anderen hiervoor kiezen? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar dit onderwerp? Een haartransplantatie is voor velen een goede keuze omdat men er zelfverzekerd van wordt. Lees hier meer over haartransplantaties. 

Ben ik geschikt voor een haartransplantatie?

Om erachter te komen of je geschikt bent voor een haartransplantatie dien je rekening te houden met een aantal zaken. Indien je boven de vijftig jaar oud bent kun je niet verwachten dat je haar zo snel gaat groeien als een tiener. Maar ben je nog onder de vijfentwintig jaar oud? Dan is het ook niet verstandig om een haartransplantatie te kiezen. Ook als je haaruitval net is begonnen is het handig om nog even te wachten, anders kan het zo zijn dat je over een aantal jaren nog een keer een haartransplantatie Turkije moet ondergaan. 

Methodes

Er zijn diverse methodes die artsen gebruiken bij haartransplantatie Turkije. Turkse dokters kiezen voor de FUT of FUE methode. Ook is er een methode genaamd de Frechet-Extender, vernoemd naar een haarchirurg die deze methode heeft verzonnen. Deze haarchirurg maakte gebruik van een soort haarelastiek dat de huid oprekt. Langzaamaan komen de haren dichter bij elkaar te zitten omdat de huid naar elkaar toe trekt, dit duurt ongeveer een maand. Maar de meest gebruikte methodes zijn wel de FUT en de FUE methode, hierbij worden de haarzakjes verplaatst naar de gewenste plek. Informeer bij je arts om te kijken welke methode geschikt is voor jou.

Haartransplantatie Turkije

Velen kiezen voor een haartransplantatie Turkije omdat de prijzen in Turkije vaak meer betaalbaar zijn dan in Nederland. Wel is het belangrijk om een goede kliniek uit te kiezen, een lage prijs kan er namelijk ook voor zorgen dat je bij een onprofessionele kliniek beland. Doe altijd onderzoek naar de haartransplantatie Turkije en kies voor een geschikte arts. En misschien kun je er meteen een vakantie aan koppelen. Als je nog naar een hammam wil kun je dit beter doen voordat je aan de haartransplantatie Turkije begint, hierna mag dit namelijk niet in verband met de nazorg.

Redenen

Er zijn diverse redenen waarom men kiest voor een haartransplantatie Turkije. Deze ingreep wordt steeds populairder en wordt vaak uitgevoerd in het buitenland vanwege de concurrerende prijzen. Sommigen hebben in verband met ouderdom last van kalende plekken, terwijl anderen vanwege hun genen al op jongere leeftijd last hebben van een kaal hoofd. Niet iedereen vindt het storend om haarloos te leven, maar je kunt er ook onzeker door worden. Ook na een chemokuur kiezen veel mensen voor een haartransplantatie Turkije.

Elite Hair Istanbul | De Beste Haarkliniek In Turkije

Conclusie

Het kiezen voor een haartransplantatie Turkije kan vele redenen hebben, de meeste mensen die hiervoor kiezen zijn al wat ouder. Er zijn verschillende technieken die gebruikt worden bij deze cosmetische ingreep, kies er eentje die het beste bij jou past. Laat je adviseren door een arts en doe goed onderzoek naar de kliniek en de arts zelf om het beste resultaat te krijgen. Ook de nazorg is heel belangrijk, hier zal de arts je ook over informeren.

Post Author: admin