Site Loader

Wil je online een bril kopen? Croon Glasses heeft diverse brillen met een trendy design! In ons ruime aanbod aan brillen is rekening gehouden met ieders wens. Zo hebben wij niet alleen diverse soorten brillen, maar ook keuze uit verschillende sterkten, vormen en kleuren.

Brillen

Croon Glasses heeft diverse brillen in het assortiment. Ben je op zoek naar een nieuwe bril? Dan kan je bij ons terecht voor de onderstaande soorten:

  • Met onze Leesbrillen lees jij jouw favoriete boek of krant in stijl! Leesbrillen zijn geschikt wanneer je verminderd zicht hebt van dichtbij. De leesbrillen zijn verkrijgbaar in de vijf meest gangbare plus sterktes, waardoor bijna iedereen bij ons kan shoppen! 
  • Wil je liever een bril waarmee je zowel dichtbij als veraf goed zicht hebt? Kijk dan eens naar een multifocale bril. Bij een multifocale bril zit de sterkte onderin het glas, welke geleidelijk overloopt naar het glas zonder sterkte bovenin. Hierdoor hoef jij jouw bril niet meer af te zetten als je een object van veraf wilt bekijken. 
  • Onze zonnebrillen zijn een must have in de zomer, maar ook zeker in de winter. Een zonnebril beschermt je ogen tegen schadelijke UV-straling, maar is ook te dragen als een modieus accessoire! 
  • Wil jij van het zonnetje kunnen genieten zonder telkens van bril te hoeven wisselen? Overweeg dan eens een leeszonnebril. Een leeszonnebril is een zonnebril met plus sterkte waardoor je ook in de tuin goed zicht hebt!

Voor mannen en vrouwen

Wij hebben diverse brillen voor mannen en vrouwen. Veel van onze modellen zijn unisex, zoals de subtiele Franklin leesbril die zorgt voor een luxe en exclusieve uitstraling. Maar ook de Tailor Havanna Red zonnebril waarmee je gezien wilt worden als de zon schijnt.

Bestel eenvoudig online

Bestel onze diverse brillen eenvoudig online via de webshop. Brillen die op werkdagen vóór 14:00 worden besteld, worden dezelfde dag nog verzonden. Waar wacht je nog op? Haal jouw favoriet!

Post Author: admin